17 Nisan 2020 Cuma

Harry Potter ve Felsefe Taşı | Kitabın Tamamı (PDF)

    Harry Potter ve Felsefe Taşı, J. K. Rowling tarafından yazılmış ve genç büyücü Harry Potter'ın takdim edildiği Harry Potter serisindeki ilk roman. Özgün kitabı ilk defa 30 Haziran 1997'de Londra Bloomsbury Yayınları tarafından basılmıştır ve aynı isimle çekilen filmi uzun konulu film havasında yapılmıştır.
İlk Yayınlanma Tarihi: 26 Haziran 1997
Yazar: J. K. Rowling
Özgün dili: İngilizce
Karakterler: Harry Potter, Hermione Granger, Lord Voldemort, Ron Weasley, Albus Dumbledore
Türler: Roman, Fantezi, Çocuk Edebiyatı, Fantastik Kurgu, Epik Fantezi
Ödüller: Nestlé Smarties Book Prize for 9 to 11 years


Bu kitabın indirme linki: https://lnkload.com/2oqnh

Herkese selam KİTAP TANITIM okuyucuları, ben sitenin yöneticisi YUSUF ÇATMA.

NOT: Arkadaşlar bu kitaplar, orijinal kitapların metinleri ile birebir aynıdır ancak sizinde pdf lerden görmüş olduğunuz gibi sayfa sayıları orijinal kitap(paralı hali) ile birbirine uyuşmamaktadır. Kitaptan kitaba değişmektedir. Sizin için bu sayıyı en az hale getirmek istiyoruz. Sizden istediğimiz bu sayfayı her yerde paylaşarak insanların karantina altındayken bile engelsiz biçimde istediği kitapları okumasını sağlayabilmektedir. Size yardım edebildiysek ne mutlu bize.

NASIL İNDİRECEĞİM?
Bu sayfaya tıkladıktan sonra sağ en üst köşede yer alan REKLAMI GEÇ butonuna tıklayın(7 saniye bekleyin gelecektir). Bir daha tıklayın. Açılan yeni sekmeleri kapattıktan sonra dosya.co adlı bir siteye yönlendirileceksiniz. Oradaki indir butonuna tıklayarak kitabı indirebilirsiniz. Dosyaları indirmeden önce güvenlik amacıyla dosyalara şifre koyduk indirmeden önce şifreyi girin.

ŞİFRE: kitap44.blogspot.com

Yapamadıysanız bizimle iletişime geçin.



©KİTAP TANITIM → Bu site telif hakkına sahiptir. İzinsiz alınan, paylaşılan veya çoğaltılan her metinin telif hakkı vardır. 





METNİ YAZAN: MUHAMMED YUSUF ÇATMA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaptığınız için teşekkür ederiz.